5.11.2019

Mitä yhteistä on sijoittamisella ja ruokavaliolla? Kolme yksinkertaista pointtia, jotka kannattaa ottaa huomioon sijoitussuunnitelmassa

Sain ilon ja kunnian kirjoittaa vieraskynäkirjoituksen Rahamediaan, joten blogitekstin sijaan julkaisen tällä viikolla LINKIN, koska välillä minun pitää kokeilla uutta ja ihmeellistä, jottet sinä, arvoisa lukija, TYLSISTY kaiken tämän orastavan kaamoksen keskellä.

Tekstin otsikko on "Mitä yhteistä on sijoittamisella ja ruokavaliolla? Kolme yksinkertaista pointtia, jotka kannattaa ottaa huomioon sijoitussuunnitelmassa" ja paljon puhuttu linkki löytyy tästä: https://www.rahamedia.fi/mita-yhteista-on-sijoittamisella-ja-ruokavaliolla/

Päätin vertailla yhtäläisyyksiä ruokavalion ja sijoittamisen välillä. Klassikkoaiheena vastaavanlaisia kirjoituksia löytyy runsaasti, varsinkin englanninkielisestä blogosfääristä. Vaikka aihe onkin koluttu moneen kertaan, tahdoin kirjoittaa omasta kokemuksestani. Käy lukemassa teksti ja kommentoi omat ajatuksesi.

Kun sain pyynnön kirjoittaa vieraskynäkirjoituksen Rahamediaan, en epäillyt hetkeäkään. Olen seurannut sivustoa jo jonkin aikaa ja pidän heidän tyylistään kirjoittaa sijoittamisesta, säästämisestä ja vaurastumisesta. Toivottavasti sinäkin pidät Rahamedian teksteistä sekä vieraskynäkirjoituksestani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti